Milimetru, centimetru. Formidabil! Invata distrandu-te unitatile de masura pentru lungime! PDF

  Coperta Carte Milimetru, centimetru. Formidabil! Invata distrandu-te unitatile de masura pentru lungime!

  Iti doresti sa citesti cartea Milimetru, centimetru. Formidabil! Invata distrandu-te unitatile de masura pentru lungime! scrisa de Ulrike Motschiunig, Gisela Durr si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Milimetru, centimetru. Formidabil! Invata distrandu-te unitatile de masura pentru lungime! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Milimetru, centimetru. Formidabil! Invata distrandu-te unitatile de masura pentru lungime!

  Milimetru, Centimetru – Formidabil! – o poveste captivanta prin care copiii pot invata si matematica. Se adreseaza tuturor copiilor de la gradinita pana la ciclul primar. In aceasta poveste fermecatoare, autoarea Ulrike Motschiunig, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori de povesti, foloseste personaje precum paduche, plosnita, rama pentru a face ca unitatile de masura pentru lungime sa fie clare si usor de retinut pentru copii. Milimetru, centimetru, decimetru, metru sunt adesea notiuni dificile si greu de retinut pentru copii. Dar, cand paduchele Fridolin, cu inaltimea de un milimetru, le cere ajutorul celor 9 prieteni pentru a ajunge la inaltimea plosnitei Poly, care masoara un centimetru, iar ea, la randul ei, ii cere ajutorul domnului Robin, care masoara un decimetru, totul devine amuzant si educativ in acelasi timp. La finalul povestii va asteapta o surpriza. Cu ajutorul acestei povesti, copiii pot intelege si invata unitatile de masura pentru lungime intr-un mod jucaus. Este o carte distractiva si educativa, plina de ilustratii frumoase!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Milimetru, centimetru. Formidabil! Invata distrandu-te unitatile de masura pentru lungime! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.