Mihai Botez. Trei schite de portret PDF

Coperta Carte Mihai Botez. Trei schite de portret

Iti doresti sa citesti cartea Mihai Botez. Trei schite de portret publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mihai Botez. Trei schite de portret chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mihai Botez. Trei schite de portret

„”Critic moderat al regimului comunist din Romania, Mihai Botez a testat cu relativ succes limitele acestuia. Dar disidenta lui Botez, care nu a fost imaculata, nu ar fi durat fara sprijinul guvernului SUA si al Europei Libere. Documentele accesibile in arhivele guvernamentale romanesti, fragmentare si relativ putine, sint insuficiente reconstituirii parcursului sau. Evolutia lui Botez poate fi acum mai bine revelata prin recentele desecretizari ale documentelor aflate in arhivele guvernamentale din SUA, la Departamentul de Stat, FBI, INS si la diferitele biblioteci prezidentiale, la care se adauga documentele din arhiva Europei Libere. Reunind cele mai semnificative dintre aceste documente inedite, cartea ofera cititorului posibilitatea unor noi lecturi in privinta personalitatii lui Botez.”” (Radu Ioanid)””Celor care nu au trait intr?un sistem cu partid unic le este greu sa evalueze masura in care se amesteca un asemenea regim in viata cetatenilor. Opozitia era ghidata de o analiza a riscurilor – ce risca oponentul daca infrunta regimul? In unele cazuri, se punea in balanta si ce ar putea avea disidentul de cistigat. Unde il plasam pe Mihai Horia Botez in acest spectru al analizei? Iata sarcina pe care si?o asuma Radu Ioanid in admirabilul si convingatorul lui studiu de caz.”” (Dennis Deletant)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.