Micutul Nicolas in vacanta PDF

Coperta Carte Micutul Nicolas in vacanta

Iti doresti sa citesti cartea Micutul Nicolas in vacanta publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Micutul Nicolas in vacanta de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Micutul Nicolas in vacanta

Cand vine vara e grozav de tot, pentru ca e perioada vacantelor. Si, pentru ca e anul in care tatal lui Nicolas decide ca-si vor petrece vacanta in sudul Frantei, mama face rezervare la un hotel din Bretania. N-are nimic daca ploua, pentru ca domnul Lanternoiu se ofera sa-i distreze pe toti copiii cazati acolo. Cand Nicolas pleaca in tabara fara parinti e inca si mai grozav. N-are nimic ca tatal uita sa-i dea si bagajul la urcarea in tren. In Tabara de Azur isi face o multime de prieteni noi: Gualberto – caruia ii place sa doarma, Paulica – el vrea mereu acasa la mama si la tata, si multi altii. Fac baie in mare, merg in drumetii si la pescuit. Ce mai, e bine de tot!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.