Microeconomie PDF

  Microeconomie - Cristina Balaceanu

  Iti doresti sa citesti cartea Microeconomie scrisa de Cristina Balaceanu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Microeconomie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Microeconomie PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Microeconomie

  Lucrarea de fata se doreste a fi un punct de plecare in cunoasterea si aprofundarea legitatilor economiei de piata, o disciplina fundamentala atat pentru studentii facultatilor economice, cat si pentru neavizati, in vederea adoptarii unor decizii economice in viata cotidiana, in ceea ce priveste raportul intre necesitati si posibilitati.
   
  Prin realizarea acestei carti, autoarea a dorit sa contribuie obiectiv si eficient la conturarea unui volum de informatii certe, verosimile, complexe si complete, deosebit de necesare unui bun economist si nu numai.
   
  De asemenea, autoarea isi manifesta convingerea ca, prin parcurgerea acestui material, va insufla cititorilor aceeasi dorinta de aplecare asupra studiului inoculata in timp, atat de parinti, cat si de dascali.
   
  Din cuprins:
  – Economia de piata sau economia cu piata concurentiala
  – Teoria consumatorului
  – Teoria producatorului
  – Piete, concurenta, preturi
  – Formele pietei cu concurenta imperfecta
  – Distributia veniturilor si a avutiei
   
  Cristina Balaceanu este prof. univ. la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir si auditor in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Microeconomie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.