Mici dezastre PDF

  Mici dezastre - Sarah Vaughan

  Iti doresti sa citesti cartea Mici dezastre scrisa de Sarah Vaughan? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mici dezastre chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Mici dezastre PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Mici dezastre

  Noapte agitata la sectia de urgente a unui mare spital de pediatrie din Londra. Liz, medic pediatru rezident, e chemata sa se ocupe de o pacienta in varsta de zece luni a carei stare este, pentru moment, inexplicabila. Si nu e un caz oarecare: Liz le cunoaste pe fetita si pe mama ei. Jess este o prietena apropiata de care o leaga tocmai experienta comuna a maternitatii. La o prima examinare, Liz descopera ca micuta Betsey a suferit o lovitura grava la cap. Ce s-a intamplat, cum s-a intamplat si, mai ales, de ce? Adevarul se dezvaluie treptat si se reconstituie in capitolele scurte, scrise pe rand, din perspectiva mai multor personaje. Miezul povestii il constituie dilemele zilelor noastre: maternitate sau cariera?, familie sau viata sociala? Unde se afla echilibrul? In demersul stabilirii faptelor, Liz intelege ce se poate ascunde in spatele unei perfectiuni aparente, cata grija ar trebui sa avem unii de altii, cat de mult ne pot afecta standardele sociale pe care nu le putem atinge. Totodata, reuseste sa patrunda cu lumina intelegerii si a iertarii in tainitele obscure ale propriei copilarii.
   
  Sarah Vaughan aceeasi pricepere cu care a facut-o in bestsellerul Anatomia unui scandal. – Daily Mail
   
  Plin de adevaruri dureroase despre aspectele brutale ale maternitatii, acest thriller plin de forta are o intriga deosebit de ingenioasa. – Sunday Mirror
   
  Sarah Vaughan… s-a intors. Mici dezastre este un roman socant, imposibil de lasat din mana. – Observer

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mici dezastre este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.