Mici, dar folositoare: Nuti Albinuta PDF

Coperta Carte Mici, dar folositoare: Nuti Albinuta

Iti doresti sa citesti cartea Mici, dar folositoare: Nuti Albinuta publicata de editura Prut? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mici, dar folositoare: Nuti Albinuta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mici, dar folositoare: Nuti Albinuta

Editura PRUT le ofera celor mici o incantatoare colectie, „” Mici, dar folositoare”, care le dezvaluie cat de utile sunt micile animale pentru intreaga natura. Cartile cartonate, frumos ilustrate, contin cate o scurta povestioara despre un animalut, din care copiii afla unde traiesc micile animale si cu ce se ocupa. Gasiti in colectia”” Mici, dar folositoare” urmatoarele titluri: Aschiuta Ariciul, Nuti Albinuta, Lica Furnica, Didi Omida, Gia Faita, Oachi Broscoiul….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.