Mic ghid pentru crestinul incepator PDF

  Mic ghid pentru crestinul incepator - pr. Alexandru Torik

  Iti doresti sa citesti cartea Mic ghid pentru crestinul incepator scrisa de Alexandru Torik? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mic ghid pentru crestinul incepator chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Mic ghid pentru crestinul incepator PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Mic ghid pentru crestinul incepator

  Orice crestin ortodox trebuie sa cunoasca temeinic si sa inteleaga deplin invatatura de credinta a Bisericii, silindu-se din rasputeri sa duca o viata imbunatatita. Instrumentul principal al cunoasterii lui Dumnezeu este inima omului, inima in suferinta, inima in cautare, care tanjeste dupa Dumnezeu si dupa a Lui iubire. Daca aceasta inima nu este inecata de patimi josnice, cum sunt invidia, rautatea, desfranarea, mandria, in ea se gaseste salasul viu, in stare sa-L simta pe Dumnezeu, sa cuprinda in sine dragostea Lui si sa puna inceput bun mantuirii sufletului. Spre a dobandi credinta, trebuie sa o cerem de la Domnul, dar nu in mod rational, cu inima nu rece, ci fierbinte, cu lacrimi, asa cum uneori copiii cer un lucru sau altul parintilor. Daca dorinta noastra este sincera, iar rugamintea – staruitoare, Domnul ni le va implini. De asemenea, o conditie necesara integrarii omului in Biserica este cunoasterea elementelor esentiale ale invataturii de credinta. Cine este Dumnezeu? Ce asteapta El de la noi? Ce ne fagaduieste? Cine este Iisus Hristos? De ce a venit la noi? Ce invatatura ne-a lasat? Ce este Biserica? De ce avem nevoie de ea? Cum invatam sa ducem o viata crestina? La toate aceste intrebari ne dau raspuns Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie – cei doi stalpi pe care se sprijina Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. – Pr. Alexandru Torik

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mic ghid pentru crestinul incepator este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.