Mic ghid de sanatate – PIELEA. Adio, griji! PDF

  Coperta Carte Mic ghid de sanatate - PIELEA. Adio, griji!

  Iti doresti sa citesti cartea Mic ghid de sanatate – PIELEA. Adio, griji! scrisa de Sylvie Poulet, Emilie Hebert si publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mic ghid de sanatate – PIELEA. Adio, griji! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mic ghid de sanatate – PIELEA. Adio, griji!

  PIELEA Pielea – un subiect care ne preocupa pe toti. De la gelul de dus care ne trezeste simturile si crema de dimineata care miroase frumos, pana la bronzarea excesiva, trecand prin machiaj si produse antirid, pielea este solicitata si agresata permanent. Dar macar suntem constienti de importanta cruciala a acestui organ pentru starea noastra generala de sanatate? Stim cat este de puternica si, totodata, de fragila? Stim sa o respectam si sa interpretam semnalele pe care ni le transmite? Veti afla din aceasta carte la ce serveste cu adevarat pielea, care sunt afectiunile cutanate cele mai frecvente, cum sa tineti sub observatie o alunita, dar si cum sa spuneti adio pielii grase sau acneei, cum sa cititi eticheta unui produs cosmetic sau cum sa-l fabricati voi insiva… pentru a avea o piele care radiaza de sanatate. Ghidul de fata, bogat ilustrat, va prezinta tot ce trebuie sa stiti despre piele. Fiecare pagina va ajuta, intr-un stil accesibil si, totodata, serios, sa cunoasteti, sa intelegeti si sa optimizati functionarea acestui organ esential pentru sanatatea, frumusetea si starea noastra de bine….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mic ghid de sanatate – PIELEA. Adio, griji! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.