Mic ghid de sanatate – CREIERUL. Un organ incredibil! PDF

  Coperta Carte Mic ghid de sanatate - CREIERUL. Un organ incredibil!

  Iti doresti sa citesti cartea Mic ghid de sanatate – CREIERUL. Un organ incredibil! scrisa de Thibaud Dumas si publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mic ghid de sanatate – CREIERUL. Un organ incredibil! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mic ghid de sanatate – CREIERUL. Un organ incredibil!

  CREIERUL Un organ incredibil! Definitoriu pentru identitatea noastra, creierul, cu mecanismele sale in general inconstiente, este pe cat de fascinant, pe atat de necunoscut. Ce sunt emotiile sau visele? Cum se declanseaza durerea? Dar placerea? Cum functioneaza memoria? Cum sa avem grija de creierul nostru, sa-l antrenam si sa-l hranim bine? Ghidul de fata, bogat ilustrat, va prezinta toate functiile majore ale creierului. Fiecare pagina va ajuta, intr-un stil accesibil si, totodata, serios, sa cunoasteti, sa intelegeti si sa optimizati functionarea acestui organ esential pentru sanatatea si starea noastra de bine….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mic ghid de sanatate – CREIERUL. Un organ incredibil! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.