Metodele de inmultire a plantelor PDF

Coperta Carte Metodele de inmultire a plantelor

Iti doresti sa citesti cartea Metodele de inmultire a plantelor publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Metodele de inmultire a plantelor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Metodele de inmultire a plantelor

Utilitatea cartii pe care v-o propunem acum, pentru noi, cei carora ne place sa consacram o parte din timp pomiculturii, silviculturii, legumiculturii, floriculturii si viticulturii este indiscutabila. Pentru fiecare grupa reprezentativa de plante, un capitol cuprinzand metodele de inmultire a acestora face referiri general valabile pentru toate speciile si soiurile grupei. Urmeaza mai apoi indicatii exacte privind modalitatile de inmultire, pasii necesari, perioadele calendaristice propice etc….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.