Metoda Waldorf. 30 de activitati creative pentru fiecare anotimp. PDF

Coperta Carte Metoda Waldorf. 30 de activitati creative pentru fiecare anotimp.

Iti doresti sa citesti cartea Metoda Waldorf. 30 de activitati creative pentru fiecare anotimp. publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Metoda Waldorf. 30 de activitati creative pentru fiecare anotimp. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Metoda Waldorf. 30 de activitati creative pentru fiecare anotimp.

Inainte de varsta de 7 ani, copilul invata si descopera lumea cu ajutorul simturilor. Prin intermediul joculuiliber si al activitatilor creative, el isi dezvolta imaginatia si isi formeaza personalitatea. Acest caiet reprezinta o sursa de inspiratie pentru activitati pe care le puteti realiza pe tot parcursul anului. Creat pe baza activitatilor din scolile Steiner Waldorf, acest caiet propune:-activitati care ajuta la dezvoltarea motricitatii, a constiintei-ritmului, a imaginatiei (desene cu forme, jocuri de miscare, povesti de ilustrat etc.);-activitati artistice si artizanale aflate in legatura cu ano-timpurile (bricolaj, tricotat, gatit etc.)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.