Metoda T.I.M.P. Ghid neconventional in probleme legate de alcool PDF

Coperta Carte Metoda T.I.M.P. Ghid neconventional in probleme legate de alcool

Iti doresti sa citesti cartea Metoda T.I.M.P. Ghid neconventional in probleme legate de alcool publicata de editura Adenium? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Metoda T.I.M.P. Ghid neconventional in probleme legate de alcool de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Metoda T.I.M.P. Ghid neconventional in probleme legate de alcool

,,Ghidul domnului doctor Ovidiu Alexinschi reprezinta o lucrare deosebit de interesanta prin prisma noutatii si accesibilitatii, autorul reusind magistral sa povesteasca intr-un limbaj accesibil pasii schimbarii in perspectiva unui nou stil de viata. Atat demontarea miturilor referitoare la alcool, cat si integrarea in acronimul TIMP a metodei reliefeaza viziunea si capacitatea de sinteza a autorului – cu experienta sa impresionanta in problematica – care reuseste sa imbine cunoasterea stiintifica cu o maniera eleganta de scris, fiind util atat persoanelor, familiilor cat si celor interesati de gestionarea adictiei la alcool.”” (Acad. Prof. Univ. Dr. Vasile Chirita, membru de onoare al Academiei de Stiinte Medicale din Romania)…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.