Metamorphosis PDF

Coperta Carte Metamorphosis

Iti doresti sa citesti cartea Metamorphosis publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Metamorphosis chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Metamorphosis

Opera de maturitate, care si-a castigat limpezimea si stralucirea in urma unei lungi decantari, noul roman al lui Mihai Giugariu ne duce cu un pas mai departe in calatoria sa initiatica in profunzimile sufletului si, totodata, in complexitatea de necuprins a universului. Solid construit in unitatea lui caleidoscopica, refuzand orice concesie gustului comun, Metamorphosis pune in scena ipostaze arhetipale ale omului, rostogolite intr-un peisaj proteic, mereu altul in forma, mereu acelasi in substanta: viata. Scriitura rafinata, pe masura imaginilor puternice, trama complicata, oglindind cu eleganta o realitate ale carei ultime sensuri par menite a scapa intelegerii umane, sentimentul cald de comunitate cu soarta eroilor/eroului cartii fac din lectura acestui text o aventura literara de neuitat… pentru cititorul pe care inteligenta si simtirea l-au inzestrat cu cheia ce-i va deschide portile catre aceasta lume hieratica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.