Mesterul Manole PDF

Coperta Carte Mesterul Manole

Iti doresti sa citesti cartea Mesterul Manole publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mesterul Manole chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mesterul Manole

[…] Personalitatea lui Octavian Goga nu poate fi prinsa intr-o singura formula. In ea se imbina, dintr-o rara gratie a sortii, insusiri care intr-un suflet mai putin rezistent se stanjenesc si se neutralizeaza. Poetul si luptatorul de obicei nu sunt de aceeasi esenta, artistul si omul politic nu se acorda totdeauna. In sufletul lui Octavian Goga aceste inclinati atat de felurite se infratesc, se intaresc si se lumineaza reciproc si vanjoasa lor impletire ne-a harazit una din cele mai complexe vieti romanesti din cate ne-a fost dat sa avem in cursul zbuciumatei noastre istorii. […]Scrisul lui Octavian Goga e ziditor de istorie. Poetul a fost un om al timpului sau in toata puterea cuvantului. Dar timpul nu l-a surpat ca pe atatia altii, ci l-a ridicat pe piscurile sale. Acest timp, rascruce intre doua lumi, e momentul cel mai reprezentativ si rezumativ din istoria noastra. Octavian Goga l-a prevazut, i-a inteles sensul multiplu si l-a exprimat larg, cutezator, cu deplina autoritate. Si drumul a urcat spre culmi si vremea s-a implinit in biruinta pe urma darei de foc a cuvantului lui……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.