Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust PDF

Coperta Carte Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust

Iti doresti sa citesti cartea Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust

„”Am incercat sa aduc in prim-plan modul cum se desfasurau mesele la Curtea Regala a Romaniei in perioada 1866-1947, protocolul impus cu acest prilej, orele la care membrii familiei regale luau masa, ce alimente preferau si ce tipuri de mese aveau loc cu diferite prilejuri. […] Odata cu trecerea timpului, bucataria s-a innoit continuu si constant, posibilitatea de a lansa moda in acest domeniu apartinand, bineinteles, marilor familii regale. In acest context se incadra si familia regala a Romaniei, care urma preceptele bucatariei franceze. La Curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, […] iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger. La Curtea regelui Ferdinand si-a desfasurat activitatea, tot vreme de trei decenii, germanul H. Edner, iar Iosif Strassman a fost bucatarul Curtii regelui Carol al II-lea si al Curtii regelui Mihai.””- Stefania Dinu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.