Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol 2 PDF

Coperta Carte Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol 2

Iti doresti sa citesti cartea Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol 2 publicata de editura Dharana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol 2 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol 2

Noi va aratam lumina si calea. iar voi puteti sa le alegeti sau nu. Vrem sa va ajutam sa urcati treptele unei scari ce nu are sfarsit. Depinde de fiecare dintre voi cat de puternic este sa urce pe aceasta scara. Este o scara a incercarilor, caci pasii nu sunt usor de realizat. Noi suntem cei ce va intindem mana pentru a urca cu pasi mici, dar siguri, spre cer!Apoi va trebui sa aduceti cerul pe pamant si sa-l lasati sa se manifeste prin voi. Este atat de usor……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.