Mentalitatea ultra PDF

  Coperta Carte Mentalitatea ultra

  Iti doresti sa citesti cartea Mentalitatea ultra scrisa de Travis Macy si publicata de editura Preda Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mentalitatea ultra chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mentalitatea ultra

  „Ganditi-va la ea ca la un ultra decatlon: o cursa in care participantii trebuie sa parcurga 42 km de alergare pe teren accidentat, 80 km pe mountain bike, alti 160 km pe mountain bike si la final alti 160 km de alergare. Mai adaugati 10 km de alergare imediat dupa cursa de 160 km de bicicleta (Dumnezeu stie de ce!), plasati toata actiunea sus in Muntii Stancosi si veti obtine Leadman, un eveniment de sase saptamani, un iad al andurantei pe care eu, din motive care imi scapa, voiam sa-l castig in 2013 mai mult decat orice pe lume. Leadville imi intrase in cap inca de cand eram mic si il urmarisem pe tata, insuficient antrenat, halucinand si clatinandu-se pana la linia de sosire de la Leadville din 1988. Ani mai tarziu, cand am auzit de aceasta versiune de sase saptamani a ultramaratonului Leadville, mi-am dat seama ca era exact ceea ce voiam sa fac. Voiam sa devin nu doar un Leadville (atlet care terminase Leadville 100), ci un Leadman.” Despre autor Travis Macy este un sportiv de anduranta care a finalizat peste 100 de competitii ultra in 16 tari. Mare parte din aceste realizari se datoreaza mentalitatii sale exceptionale. Rezultatele sale au fost apreciate de New York Times, Runner’s World, Adventure Sports, Competitor, UltraRunning, Trail Runner si Breathe. Macy este speaker motivational, antreneaza sportivi de anduranta, scrie carti si articole despre competitiile si calatoriile sale, ofera consiliere pentru admiterea la facultate si este profesor de liceu. Locuieste in Evergreen, Colorado, impreuna cu sotia si cei doi copii ai sai. „Se spune ca viata este un maraton, dar Travis Macy stie mai bine: viata este un „ultra”. In cartea sa, Macy arata cum aceeasi „mentalitate ultra” care i-a permis sa castige unele dintre cele mai dure curse ale lumii, poate face pe cineva un castigator in viata de zi cu zi.” – Matt Fitzgerald, autorul cartii „Iron War” „Dupa ce a concurat de-a lungul si de-a latul lumii, Trav a dezvoltat o perspectiva mentala nemaiintalnita, care a jucat un rol important in plasraea echipei noastre pe primele locuri in cursele de aventura. Ideile si conceptele concrete prezentate in aceasta carte sunt extrem de relevante pentru viata fiecaruia dintre noi, chiar si dincolo de sport.” – Robyn Benincasa, campion mondial la cursele de aventura „Travis a reusit sa realizeze, in ultimul deceniu, mai mult decat ar putea spera alti sportivi sa realizeze intr-o viata, drept urmare, intotdeauna am stiut ca ar putea sa ma invete lucruri formidabile. Ei bine, iata-le.” – Marshall Ulrich, autorul cartii „Running on Empty”…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mentalitatea ultra este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.