Meniuri si retete delicioase de post PDF

Coperta Carte Meniuri si retete delicioase de post

Iti doresti sa citesti cartea Meniuri si retete delicioase de post publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Meniuri si retete delicioase de post chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Meniuri si retete delicioase de post

In fiecare an, calendarul ortodox marcheaza zilele in care se posteste. Este un mod de a pregati trupul si sufletul pentru marile sarbatori ce urmeaza. In aceste perioade, alimentatia se restrange doar la preparate din legume si fructe, iar in zilele de dezlegare se pot consuma si preparate din peste. Desigur, multora dintre noi asemenea restrictii pot parea greu de respectat, dar sa nu uitam efectele benefice pentru sanatatea corpului si in egala masura si pentru cea spirituala. In timpul postului, gospodinele se confrunta si cu o problema presanta: oare ce mai putem gati astazi gustos si hranitor? Meniurile si retetele pe care vi le propune aceasta carte va vor scapa cu siguranta de aceasta grija.. Veti avea astfel posibilitatea sa oferiti celor dragi preparate dintre cele mai delicioase….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.