Memoriile lui Ernst Rohm PDF

Coperta Carte Memoriile lui Ernst Rohm

Iti doresti sa citesti cartea Memoriile lui Ernst Rohm publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Memoriile lui Ernst Rohm chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Memoriile lui Ernst Rohm

Considerat de unii „”omul care l-a inventat pe Hitler””, Rohm a fost un personaj important al Partidului Nazist in perioada de inceput a acestuia. Comandant al faimosului SA, organizatia paramilitara care l-a ajutat pe Hitler sa ajunga la putere in anii 1930, si, la un moment dat, aliatul sau de nadejde, Rohm a fost executat de SS in iulie 1934, in timpul operatiei de epurare cunoscute sub numele de „”Noaptea Cutitelor Lungi””. Dupa asasinare, arhiva personala a lui Ernst Rohm a fost distrusa. In afara catorva documente razlete, n-a mai ramas decat aceasta autobiografie, tradusa acum pentru prima oara in limba romana. Ea constituie un nepretuit izvor istoric, oferind informatii importante atat despre nemiloasele lupte pentru putere si ideologiile care au aparut in miscarea nazista in prima faza a existentei sale, cat si despre viata si conceptiile acestei figuri de seama, ignorate in mare masura.””Era mai degraba soldat decat ofiter. In memoriile sale, condamna lasitatea, senzualitatea si alte vicii ale multor camarazi; dezvaluirile lui au reprezentat aproape un act de tradare la adresa propriei caste.”” KONRAD HEIDEN, Der Fuhrer – Hitlers Rise to Power (1944)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.