Memorator matematica clasele 9-12 – Algebra PDF

Coperta Carte Memorator matematica clasele 9-12 - Algebra

Iti doresti sa citesti cartea Memorator matematica clasele 9-12 – Algebra publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Memorator matematica clasele 9-12 – Algebra de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Memorator matematica clasele 9-12 – Algebra

Memorator. Matematica pentru clasele 9-12 – Algebra este structurat in concordanta cu programa scolara in vigoare, fiind un instrument util elevilor de liceu atat pe parcursul celor patru ani de studiu (in timpul invatari curente si al recapitularilor semestriale si anuale), cat si pentru pregatirea examenului de Bacalaureat de la sfarsitul clasei a XII-a. In aceasta lucrare, autorii propun o prezentare clara si sistematica a notiunilor teoretice de matematica, formule si aplicatii pentru algebra….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.