MemoMed 2019, Editia XXV – Volumele I si II PDF

Coperta Carte MemoMed 2019, Editia XXV - Volumele I si II

Iti doresti sa citesti cartea MemoMed 2019, Editia XXV – Volumele I si II publicata de editura Universitara? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea MemoMed 2019, Editia XXV – Volumele I si II chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii MemoMed 2019, Editia XXV – Volumele I si II

Cartea MEMOMED 2019, editia 25 este structurat in doua volume. Lucrarea MEMOMED 2019 este recomandata atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice. Volumul 1 – Memorator de farmacologie alopata: 1152 pagini Volumul 2 – Ghid farmacoterapic alopat si homeopat: 344 pagini””Ajuns la un sfert de secol de existenta, Memoratorul de Medicamente a fost si a ramas un instrument practic utilizat de catre farmacisti si de catre medici pentru actualizarea continua a informatiilor din domeniul medicamentului si pentru prescrierea optima a acestora. Am asistat in ultimii ani la fenomenul de crestere a procentului de pacienti varstnici in populatie si implicit la o crestere a cererii pentru serviciile medicale datorata polipatologiei si polimedicatiei intalnite la aceasta categorie de populatie. De asemenea, bolile cu mortalitate mare si cu frecventa crescuta in populatie au determinat producatorii de medicamente sa investeasca in cercetare pentru descoperirea unor molecule noi, eficiente si sigure. Cu toate ca introducerea medicamentelor noi in terapie, reprezinta un proces complex, anevoios si costisitor, cercetarea din ultimii 20 de ani s-a concentrat asupra unor arii terapeutice neacoperite suficient din punct de vedere farmacologic: boli degenerative, cancer, patologii inflamatorii cronice cu componenta autoimuna, boli rare. In acest context, o amploare deosebita a luat-o dezvoltarea terapiei biologice, anticorpii monoclonali nou inregistrati antagonizand fie efectul citokinelor (IL1, IL6; TNFa etc.) fie efectele activarii unor factori de crestere implicati in dezvoltarea si progresia tumorilor: factor de crestere epidermic, molecule de adeziune ale celulelor epiteliale, factor de crestere endotelial vascular, factor de crestere epidermic uman, etc. O atentie deosebita a fost acordata bolilor rare si chiar daca cercetarea in acest domeniu este relativ deficitara datorita esantionului de populatie restrans, pro…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.