Meditatie pentru autovindecare ed. 2 PDF

Coperta Carte Meditatie pentru autovindecare ed. 2

Iti doresti sa citesti cartea Meditatie pentru autovindecare ed. 2 publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Meditatie pentru autovindecare ed. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Meditatie pentru autovindecare ed. 2

Editura ACT si Politon prezinta audiobookul Meditatie pentru autovindecare (Meditation for Personal Healing), al celebrei scriitoarei Louise Hay. Cartea in format audio ajuta oamenii sa se conecteze cu lumea interioara si sa creada cu putere in faptul ca se pot vindeca atunci cand isi concentreaza gandurile pe asta. Prin tehnicile si filosofia pozitiva adoptate de Louise Hay, milioane de oameni din intreaga lume au invatat sa-si creeze mai mult din ceea ce vor in vietile lor, mai multa bunastare pentru trupurile, mintile si sufletele lor. Pline de inspiratie si relaxare, meditatiile ghidate ale lui Hay va vor reaminti de frumusetea lumii care ne inconjoara zi de zi in vietile noastre. Daca sunteti dispusi sa munciti mental, atunci aproape orice poate fi vindecat, spune Hay, in ideea ca vindecarea se afla mereu la indemana, chiar in interiorul nostru, si cum slabiciunile noastre omenesti ne pot provoca boala, tot asa, concentrarea si meditatia ne pot vindeca….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.