Meditatia Integrala. Mindfulnesssul ca modalitate de crestere, trezire si revelare in propria viata PDF

Coperta Carte Meditatia Integrala. Mindfulnesssul ca modalitate de crestere, trezire si revelare in propria viata

Iti doresti sa citesti cartea Meditatia Integrala. Mindfulnesssul ca modalitate de crestere, trezire si revelare in propria viata publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Meditatia Integrala. Mindfulnesssul ca modalitate de crestere, trezire si revelare in propria viata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Meditatia Integrala. Mindfulnesssul ca modalitate de crestere, trezire si revelare in propria viata

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti poti folosi intregul potential uman, sa te dezvolti atat spiritual, pe axa verticala, cat si la nivel individual, pe axa orizontala, ancorandu-te si implicandu-te in social? De-a lungul timpului, oamenii au incercat cu precadere prima cale, aceea a trezirii, de care ne vorbesc si numeroase traditii religioase. Insa cea de-a doua cale, aceea a cresterii, a fost identificata de abia in urma cu un secol, o data cu avantul psihologiei in lumea occidentala. De atunci, ele au mers in paralel, oarecum izolate, oferind o varianta sau alta de dezvoltare. Insa noutatea absoluta pe care o aduce Ken Wilber este ideea ca ele nu se exclud reciproc, ci pot fi cultivate impreuna, ducand la o transformare personala dintre cele mai bogate si mai complexe. Prin exercitii de introspectie si meditatie, recurgand la mindfulnessul integral ca la un instrument valoros de autodevenire, autorul ne poarta, pe rand, prin cele opt etape ale cresterii si cele cinci stari ale constiintei identificate pana in prezent, realizand, in final, o sinteza a acestora la nivel individual. Meditatia integrala este o carte de referinta a psihologiei transpersonale, acea psihologie care promite depasirea barierelor timpului si spatiului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.