Medicina vibrationala PDF

  Medicina vibrationala - Richard Gerber

  Iti doresti sa citesti cartea Medicina vibrationala scrisa de Richard Gerber? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Medicina vibrationala chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Medicina vibrationala PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Medicina vibrationala

  Aceasta combinatie de intelepciune straveche si de stiinta noua este ca o introducere, in ceea ce priveste sanatatea, in vremurile  moderne de astazi.

  Volumul de fata, de referinta-standard, a ajuns, pe o scara mai larga, in casele oamenilor, in scoli si in institutii din domeniul sanitar, ca manual de studiu in medicina alternativa. Aprofundand variate forme de terapii alternative, paralel cu medicina conventionala, dr.Gerber recomanda terapii de vindecare energetica, prin campuri de energie subtila, acupunctura, remedii florale de Bach, homeopatie, radioionica, vindecare cristalina, electroterapie, radiologie, chackre, meditatie, vindecare psihica… El explica in detaliu, cum functioneaza diferite terapii energetice, oferindu-le cititorilor noi perspective spirituale, in plan fizic si mental….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Medicina vibrationala este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.