Maximum Ride. Salvarea lumii si alte sporturi extreme, Vol. 3 PDF

Coperta Carte Maximum Ride. Salvarea lumii si alte sporturi extreme, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Maximum Ride. Salvarea lumii si alte sporturi extreme, Vol. 3 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Maximum Ride. Salvarea lumii si alte sporturi extreme, Vol. 3 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Maximum Ride. Salvarea lumii si alte sporturi extreme, Vol. 3

Avem o misiune si – daca vreti sa stiti – faceti parte si voi din ea. Max si stolul sunt in mod clar meniti sa faca lucruri marete. Neinfricati, neimblanziti, nedespartiti. Dar acum cei sase copii-pasari sunt urmariti – ba nu, vanati – prin toata lumea de un nou soi de inamic, inspaimantator, odios si totodata perfect in perversitatea lui. De data asta, e inevitabil – or sa fie prinsi! Asa ca mai bine sa se distreze putin!OBSTACOLE: Zburatorii: batausi aroganti, cu aripi (chiar mai puternici decat Eliminatorii).Un genocid planificat: cel mai ingrozitor experiment uman imaginabil. Un lucru de neconceput: exista un tradator printre ei. O idila: problema majora e ca Fang nu intelege niciodata aluziile. Misiune imposibila: se pot oare salva pe ei insisi?Nimeni nu a spus ca salvarea lumii e usoara!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.