Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a PDF

Coperta Carte Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a

Lucrarea ofera un material util pentru reactualizarea si sistematizarea cunostintelor elevilor din clasa a II-a, elaborat in conformitate cu prevederile Legii Educatiei Nationale referitoare la Evaluarea compe-tentelor fundamentale la finalul clasei a II-a. Testele propuse acopera toate continuturile din programa de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a, sunt elaborate dupa modelul testelor de la Evaluarea Nationala (MECS) si permit verificarea nivelului de pregatire al elevilor….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.