Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a PDF

Coperta Carte Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Matematica si explorarea mediului. Teste pentru clasa a II-a

Lucrarea ofera un material util pentru reactualizarea si sistematizarea cunostintelor elevilor din clasa a II-a, elaborat in conformitate cu prevederile Legii Educatiei Nationale referitoare la Evaluarea compe-tentelor fundamentale la finalul clasei a II-a. Testele propuse acopera toate continuturile din programa de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a, sunt elaborate dupa modelul testelor de la Evaluarea Nationala (MECS) si permit verificarea nivelului de pregatire al elevilor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.