Matematica si explorarea mediului – Manual pentru clasa I PDF

  Coperta Carte Matematica si explorarea mediului - Manual pentru clasa I

  Iti doresti sa citesti cartea Matematica si explorarea mediului – Manual pentru clasa I scrisa de Tudora Pitila si publicata de editura Didactica si Pedagogica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica si explorarea mediului – Manual pentru clasa I chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Matematica si explorarea mediului – Manual pentru clasa I

  Acest manual este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3970/15.06.2018 si este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3418/19.03.2013….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Matematica si explorarea mediului – Manual pentru clasa I este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.