Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I PDF

  Coperta Carte Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I

  Iti doresti sa citesti cartea Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I scrisa de Viorel George Dumitru si publicata de editura Nomina? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I

  Cand strengarii sar intr-un picior, numarand din doua-n doua casutele sotronului, …invata matematica. La fel de simplu si de firesc, aceasta carte ii calauzeste printre numere si multimi, printre cele mai simple calcule si operatii matematice. Iar pentru ca lucrurile sa fie mai frumoase, copii sunt invitati, in acelasi timp, in lumea mirifica a plantelor si animalelor, deprinzand astfel cum sa deosebeasca para de mar, numarul par de cel impar……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.