Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2018. Clasele VII-VIII PDF

Coperta Carte Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2018. Clasele VII-VIII

Iti doresti sa citesti cartea Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2018. Clasele VII-VIII publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2018. Clasele VII-VIII chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2018. Clasele VII-VIII

Culegerea de fata contine majoritatea problemelor date la concursurile de matematica din Romania la clasele a VII-a si a VIII-a in anul scolar 2017-2018. Enunturile si solutiile au fost redactate cu grija de unii dintre cei mai profesionisti si pasionati profesori din tara, care de-a lungul anilor au cizelat competentele matematice ale multor intelectuali cu care azi ne mandrim. Culegerea poate fi considerata o continuare pentru pregatirea de performanta a celor din colectia Mate 2000 Excelenta. In redactarea solutiilor, s-a avut in vedere ca inclusiv parintii sa poata ajuta la pregatirea copiilor pentru concursurile scolare, folosindu-se de acest auxiliar….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.