Matematica. Manual clasa a V-a PDF

Coperta Carte Matematica. Manual clasa a V-a

Iti doresti sa citesti cartea Matematica. Manual clasa a V-a publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica. Manual clasa a V-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Matematica. Manual clasa a V-a

Manualul imbina metodele didactice traditionale cu cele moderne menite: – sa starneasca interesul si curiozitatea elevilor si sa stimuleze dorinta de a invata;- sa dezvolte capacitatea de a lucra in echipa, dar si de sine statator; – sa dezvolte capacitatea de a judeca problemele atat abstract, cat si concret, raportandu-le la lumea inconjuratoare;- sa sprijine formarea unei gandiri rationale si creative, deopotriva. Continuturile asociate fi ecarui domeniu sunt tratate distinct urmand momentele esentiale din derularea unei lectii: Imi amintesc, Observ si Inteleg, Aplic, Exersez. Manualul antreneaza elevii la o aventura in lumea matematicii, la deprinderea cunostintelor prin descoperire. Manualul are o mare densitate de exercitii, diferentiate pe grade de dificultate:- exercitii imediate pentru insusirea cunostintelor si deprinde rilor de baza; – exercitii si aplicatii pentru dezvoltarea cunostintelor si deprin derilor dobandite; – exercitii, probleme si aplicatii pentru aprofundare; – probleme pentru pregatirea examenelor si concursurilor scolare. Contine CD cu editia digitala a manualului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.