Matematica – Clasa 9 Sem.2 PDF

  Matematica - Clasa 9 Sem.2 - Marius Perianu, Florian Dumitrel

  Iti doresti sa citesti cartea Matematica – Clasa 9 Sem.2 scrisa de Marius Perianu, Florian Dumitrel? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica – Clasa 9 Sem.2 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Matematica – Clasa 9 Sem.2 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Matematica – Clasa 9 Sem.2

  Lucrarea Matematica. Clasa a IX-a este disponibila in doua variante: varianta pentru tot anul scolar, dar si varianta impartita pe semestre. intre cele doua variante nu exista deosebiri de continut. Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 si se regaseste la pozitia nr. 36 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizata in conformitat cu Programa scolara in vigoare pentru disciplina Matematica (ciclul inferior al liceului) aprobata prin ordinul ministrului nr. 5099/09.09.2009.
   
   Matematica pentru clasa a IX-a:
  – filiera teoretica: profil real (matematica-informatica, stiinte ale naturii),
  – filiera vocationala: profil militar (matematica-informatica),
  – filiera tehnologica: toate profilurile (tehnic, servicii, resurse naturale).
   
  Lucrarea de fata din seria Clubul matematicienilor:
  – ofera un continut corespunzator integral programei scolare in vigoare; fiecare capitol trateaza o sectiune distincta a programei, fiind impartit in teme care corespund cate unei unitati de invatare, facand astfel posibila o parcurgere organizata, sistematizata, a materiei;
  – constituie un sprijin consistent atat pentru elevi, cat si pentru profesori; fiecare tema ofera o sinteza completa, structurata, a teoriei, insotita de exemple si demonstratii (acolo unde este necesar);
  – cuprinde mai multe aplicatii decat majoritatea lucrarilor existente pe piata, exercitii variate, grupate pe trei niveluri de dificultate, marcate grafic cu o steluta (notiunile nou-predate), doua (fixarea si consolidarea cunostintelor) sau trei stelute (curriculum diferentiat pentru elevii de la filiera teoretica);
  – contine raspunsuri si solutii detaliate pentru toate problemele propuse;
  – acorda o atentie speciala, concretizata in explicatii suplimentare, problemelor de geometrie, pentru a face mai usoara acomodarea elevilor cu abordarea vectoriala a geometriei.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Matematica – Clasa 9 Sem.2 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.