Matematica. Caiet de activitati. Clasa a IV-a PDF

  Coperta Carte Matematica. Caiet de activitati. Clasa a IV-a

  Iti doresti sa citesti cartea Matematica. Caiet de activitati. Clasa a IV-a scrisa de Viorica Boarcas, Ecaterina Bonciu, Niculina Stanculescu, Aida Stoian si publicata de editura Litera Educational? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica. Caiet de activitati. Clasa a IV-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Matematica. Caiet de activitati. Clasa a IV-a

  Acest caiet este o invitatie la invatare. Cuprinde numeroase tipuri de exercitii, cu ajutorul carora elevii vor exersa, vor aprofunda si isi vor imbogati cunostintele, iar drumul invatarii va fi mult mai usor. Diversitatea temelor de lucru ii va ajuta pe cei mici sa stabileasca conexiuni intre cunostinte, sa aplice ce au invatat, sa creeze si sa se autoevalueze. Continutul lucrarii respecta prevederile programei scolare pentru disciplina Matematica. Acest caiet poate fi folosit indiferent de manualul dupa care se studiaza la clasa….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Matematica. Caiet de activitati. Clasa a IV-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.