Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Initiere. Partea I PDF

Coperta Carte Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Initiere. Partea I

Iti doresti sa citesti cartea Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Initiere. Partea I publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Initiere. Partea I chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Initiere. Partea I

Avizat M. E.N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018Cea mai populara si mai longeviva colectie de matematica din Romania, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezinta de mai bine de doua decenii suportul numarul 1 de invatare a matematicii pentru majoritatea elevilor din invatamantul preuniversitar, atat prin activitatile matematice de consolidare si aprofundare, cat si prin activitatile de ameliorare si dezvoltare, concepute in conformitate cu programele scolare in vigoare. Seriile actuale ale acestei colectii ofera o gama diversa de exercitii si probleme, sugestii metodice de predare si invatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-invatare-evaluare in functie de nevoile reale ale elevilor. Prezentata sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de fata se constituie ca un veritabil ghid dedicat activitatilor de INVATARE AMELIORATIV-REMEDIALA, prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa poata fi eliminate dificultatile de invatare: un ghid util in primul rand elevilor si in egala masura profesorilor si parintilor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.