Matei, vorbeste-mi despre rai. O relatare directa despre viata de dincolo PDF

  Coperta Carte Matei, vorbeste-mi despre rai. O relatare directa despre viata de dincolo

  Iti doresti sa citesti cartea Matei, vorbeste-mi despre rai. O relatare directa despre viata de dincolo scrisa de Suzanne Ward si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Matei, vorbeste-mi despre rai. O relatare directa despre viata de dincolo chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Matei, vorbeste-mi despre rai. O relatare directa despre viata de dincolo

  Matei, vorbeste-mi despre rai, de Suzanne Ward O relatare directa despre viata de dincolo. Impreuna cu Revelatii pentru o noua era (vol. 2), cele doua volume, publicate la editura For you, contin mesajul pe care doamna Suzanne Ward le-a primit de la fiul ei, Matei, care a murit de curand si care face o prezentare foarte detaliata a vietii de dupa moarte si a lumii de dincolo. Este cea mai exacta si amanuntita prezentare a acestui subiect atat de controversat – viata de dupa moarte, viata care se dovedeste a nu fi catusi de putin atat de inspaimantatoare cum ni s-a parut, poate, pana acum. Al doilea volum, Revelatii pentru o noua era, trateaza probleme globale ale omenirii, explicate de entitati superioare, prin Matei sau direct, iar comunicarile sunt transmise pana in ianuarie 2002. Multe lucruri inexplicabile ne sunt revelate, multe nelamuriri ne sunt clarificate, intr-un mod placut si inedit….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Matei, vorbeste-mi despre rai. O relatare directa despre viata de dincolo este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.