Masina timpului – Masina zburatoare (3) PDF

  Coperta Carte Masina timpului - Masina zburatoare (3)

  Iti doresti sa citesti cartea Masina timpului – Masina zburatoare (3) scrisa de Victoria Vazquez si publicata de editura Girasol? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Masina timpului – Masina zburatoare (3) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Masina timpului – Masina zburatoare (3)

  Alex si Qiang, calatorii in timp, primesc noi instructiuni pentru a calatori in Londra sfarsitului de secol XIX, unde sunt investiti ca membri de onoare ai Societatii Regale a Distinsilor Calatori in Timp. Il cunosc pe genialul om de stiinta Tesla, dar aventura nu se termina aici, pentru ca trebuie sa mearga in orasul Milano, in perioada renascentista, unde traieste marele Leonardo da Vinci….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Masina timpului – Masina zburatoare (3) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.