Masaje pentru bebelusi. Atingeri binefacatoare si tandre PDF

Coperta Carte Masaje pentru bebelusi. Atingeri binefacatoare si tandre

Iti doresti sa citesti cartea Masaje pentru bebelusi. Atingeri binefacatoare si tandre publicata de editura Univers Enciclopedic Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Masaje pentru bebelusi. Atingeri binefacatoare si tandre chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Masaje pentru bebelusi. Atingeri binefacatoare si tandre

Atingeri binefacatoare si tandre Masajele pentru bebelusi sunt mangaieri pentru corp si suflet, care ii ofera copilului dumneavoastra ocrotire si siguranta. Contactul corporal intens intareste relatia dintre copii si parinti, afectiunea si apropierea pot fi traite direct, iar dezvoltarea spirituala, precum si cea corporala a bebelusului sunt stimulate pozitiv.- Lucruri care trebuie stiute si sugestii privitoare la fundal, domenii, pregatire si tehnici.- Bazat pe practica si usor de invatat: indrumari pas cu pas, de urmarit si retete pentru uleiuri.- Diversitate de fatete: configurare variata cu multe fotografii colorate si ilustratii pentru exercitii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.