Martin nu-mi place! PDF

  Coperta Carte Martin nu-mi place!

  Iti doresti sa citesti cartea Martin nu-mi place! scrisa de Till The Cat si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Martin nu-mi place! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Martin nu-mi place!

  Bleah! Ce urat miroase! Se pare ca Tati iarasi gateste ceva cu legume. Martin ar prefera sa manance tarta cu peri de paianjen. Ciudat, la Buna si la Buni e mai bine. Pentru ca bunicii „fac smecherii cu legumele”. Le ascund sub un morman de branza rasa, printre cartofi prajiti… si chiar in prajituri. Hei, Martin, mai vrei o portie?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Martin nu-mi place! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.