Marte si Venus se iubesc. Povestile reale si pline de inspiratie ale unor relatii de succes PDF

Coperta Carte Marte si Venus se iubesc. Povestile reale si pline de inspiratie ale unor relatii de succes

Iti doresti sa citesti cartea Marte si Venus se iubesc. Povestile reale si pline de inspiratie ale unor relatii de succes publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Marte si Venus se iubesc. Povestile reale si pline de inspiratie ale unor relatii de succes de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Marte si Venus se iubesc. Povestile reale si pline de inspiratie ale unor relatii de succes

Volumul Marte si Venus se iubesc contine povesti de dragoste, povesti adevarate care scot in evidenta aspecte pe care demult incetaseti sa le mai observati in propria dumneavoastra relatie de cuplu. Autorul prezinta cateva tehnici si metode de schimbare a obiceiurilor mentale si de comportament ce incurajeaza dragostea si o fac sa infloreasca. Cititorii se vor recunoaste in personajele povestirilor din carte si vor identifica modelele de comunicare si comportamentale descrise. John Gray, e autorul celor mai vandute carti despre relatii. A scris 17 volume, inclusiv „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“, carte considerata ca „una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani“. Cartile sale au fost vandute in peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse in peste 45 de limbi straine. Expert in comunicare si relatii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray ii ajuta pe barbati si pe femei sa inteleaga, sa respecte si sa aprecieze diferentele dintre ei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.