Marioneta PDF

Coperta Carte Marioneta

Iti doresti sa citesti cartea Marioneta publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marioneta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Marioneta

Un om va dezvalui cea mai mare conspiratie a lumii. Roman ecranizat in regia lui Roman Polanski, cu Pierce Brosnan si Kim Catrall in rolurile principale. Film premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de film de la Berlin, 2010. „Ar fi trebuit sa renunt in clipa in care am auzit cum a murit Mc Ara. Acum imi este clar.“Ce ai face daca ai fi solicitat intr-o zi, pe neasteptate, sa faci pe „negrul“ pentru un personaj foarte important? Dar atunci cand ai afla ca acesta este chiar primul-ministru al Marii Britanii si ca pentru a-i scrie memoriile ai urma sa beneficiezi de niste favoruri extraordinare: o suma exorbitanta, un loc de creatie ravnit de toata lumea, conditii de lucru de vis? Si pentru ca miracolul sa fie desavarsit, ce te faci cand descoperi ca cel solicitat inaintea ta sa fie „scriitorul din umbra“ a murit in imprejurari deosebit de dubioase? Renunti sau mergi mai departe, spre a vedea cine este acest comanditar straniu? Si cine este cu adevarat Marioneta? Cateva intrebari si mistere care fac din recenta carte a lui Robert Harris un summum de asteptari, rezolvate magistral din punct de vedere literar. Si nu pierde din vedere ca romanul a fost ecranizat, in imprejurari demne de subiectul lui, de insusi Roman Polanski. In 2008, cartea a obtinut The International Thriller Writer’s Award, distinctie care recompenseaza romanele de gen din intreaga lume. Marioneta (The Ghost) a provocat multe controverse dupa lansare, deoarece, desi descrie o fictiune, actiunea pare foarte apropiata de realitatile politice din Marea Britanie. Este considerata o paralela la fostul premier, Tony Blair, prieten cu Harris de mai bine de 15 ani. Precum Blair, prim-ministrul fictiv al cartii, Adam Lang, este un politician popular dat jos de stransele legaturi cu Statele Unite si „razboiul impotriva terorii“.Robert Harris a absolvit Cambridge University cu o diploma in literatura engleza, a lucrat ca reporter pentru programele Panorama si Newsnight ale BBC, inainte sa devina redactor la sect…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.