Marin Sorescu in documente inedite, Vol 4 PDF

Coperta Carte Marin Sorescu in documente inedite, Vol 4

Iti doresti sa citesti cartea Marin Sorescu in documente inedite, Vol 4 publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marin Sorescu in documente inedite, Vol 4 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Marin Sorescu in documente inedite, Vol 4

„”In cele peste doua decenii trecute de la disparitia lui Marin Sorescu, iubitorii scrisului sau au avut surpriza de a descoperi ca, pe langa uriasa-i opera literara, acesta a lasat si un numar impresionant de manuscrise. Numai in aceasta formula auctoriala, publicam a patra carte cu fotocopii si transcrieri ale unor documente din arhiva scriitorului, respectiv, a profesorului George Sorescu.”” – Maria Ionica””Imaginea lui Marin Sorescu nu poate fi cuprinsa intr-o singura metafora. Ne-am gandit ca aceasta imagine poate fi rotunjita si cu aceste epistole, unele trimise de autori notorii (Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Adrian Marino, Alain Bosquet, Oskar Pastior, Marco Cugno, Justo Padron s. a).”” – George Sorescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.