Marile descoperiri de la Alexandru Macedon la Magellan PDF

Coperta Carte Marile descoperiri de la Alexandru Macedon la Magellan

Iti doresti sa citesti cartea Marile descoperiri de la Alexandru Macedon la Magellan publicata de editura Artemis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marile descoperiri de la Alexandru Macedon la Magellan chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Marile descoperiri de la Alexandru Macedon la Magellan

„Gasim in aceasta carte tot soiul de oameni iubitori de calatorii, de la infantele Henric Navigatorul, pana la negutatorul Usodimar care fuge de creditorii sai, de la invatatul Ibn-Batuta care face pe ambasadorul… pana la Gadifer de la Salle. Deschisa prin marile miscari de popoare ce au modelat Europa, istoria se incheie prin profilurile contrastante ale: fiului de tesator genovez (Cristofor Columb) care descopera America fara s-o stie, boiernasului portughez (Magellan) care moare in timpul descoperirii sale, sclavului malaez si corsarului spaniol care, unul din Malacca si celalalt din Sevilla, vor fi primii ce vor reusi sa navigheze in jurul globului, realizand astfel unul dintre cele mai vechi visuri ale omului.“ – J. Favier…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.