Mari pacaleli si tepe istorice suferite de romani. Caritas, Gerald, FNI, Bancorex PDF

Coperta Carte Mari pacaleli si tepe istorice suferite de romani. Caritas, Gerald, FNI, Bancorex

Iti doresti sa citesti cartea Mari pacaleli si tepe istorice suferite de romani. Caritas, Gerald, FNI, Bancorex publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mari pacaleli si tepe istorice suferite de romani. Caritas, Gerald, FNI, Bancorex chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mari pacaleli si tepe istorice suferite de romani. Caritas, Gerald, FNI, Bancorex

De la teapa bine ascutita din lemn cu care Vlad „”Tepes”” isi pedepsea in modul cel mai barbar inamicii interni sau externi la „”tepele”” suportate de romani dupa 1989, intre care falimentul unei uriase banci de stat si binecunoscutele scheme piramidale tip Caritas, putem observa o tulburatoare fatalitate istorica: ca intr-un banc cu Bula, chiar daca te ocoleste de mai multe ori, pana la urma teapa nu te va ierta si tot se va infige in locul cel mai sensibil, cu putinta, fie el in sale sau in portofel…Tepele lui Tepes Voda De la Paracelsus la Andronic si Zodiasu – alchimistii romani care au inventat „”apa de aur””Piata de opere de arte false din Romania – 8. 000 de tablouri de „”Grigorescu””Falsa moarte a poetului Dimitrie Stelaru Scandalul „”Caritas”” – cea mai mare inginerie financiara a revenirii la democratie Gerald, Mondoprosper si alti urmasi ai schemei Caritas. Fenomenele Bancorex, SAFI si FNI…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.