Mari erori judiciare in istoria lumii PDF

  Coperta Carte Mari erori judiciare in istoria lumii

  Iti doresti sa citesti cartea Mari erori judiciare in istoria lumii scrisa de Traian Tandin si publicata de editura Neverland? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mari erori judiciare in istoria lumii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mari erori judiciare in istoria lumii

  Traian Tandin a fost un scriitor de romane politiste si ofiter criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofiter criminalist, dar si din cazuri care l-au impresionat si pe care le-a adus in atentia publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole si reportaje in revistele de specialitate. In volumul „Mari erori judiciare in lume” se prezinta zeci de cazuri din secolul XX, din: SUA, Japonia, Marea Britanie, Italia, Israel, Germania, Franta, Rusia, Canada, China, Norvegia, India, Spania, Thailanda sau Arabia Saudita. Traian Tandin scrie despre cazuri celebre ca cele ale lui: Ted Bundy, Martin Luther King sau O.J. Simpson, dar si despre prima persoana condamnata pe baza profilului ADN, crime odioase ca cele ale „Sugrumatorului din Boston”, abuzurile politiei, miscarea Ku Klux Klan, marturii mincinoase, executii capitale, scandalul Profumo si nu numai….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mari erori judiciare in istoria lumii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.