Marea regresie : De ce traim un moment istoric PDF

Coperta Carte Marea regresie : De ce traim un moment istoric

Iti doresti sa citesti cartea Marea regresie : De ce traim un moment istoric publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marea regresie : De ce traim un moment istoric chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Marea regresie : De ce traim un moment istoric

„Cand o ordine mondiala se prabuseste, atunci lumea incepe sa se gandeasca la ea.“ Ulrich Beck, 2011 „Aceasta carte isi propune sa preia discutia despre globalizare din anii ‘90 ai secolului trecut si s-o duca mai departe. Cercetatori si intelectuali publici isi exprima aici parerea asupra unor intrebari presante. Cum am ajuns in aceasta situatie? Unde o sa fim in cinci, zece sau douazeci de ani? Cum poate fi oprita si inversata aceasta regresie globala? Confruntati cu o liga internationala a nationalistilor, cartea e o incercare de a stabili o sfera publica transnationala, pe trei niveluri: primul, cel al autorilor si al autoarelor, urmat de nivelul fenomenelor discutate, al treilea fiind nivelul distributiei – cartea apare simultan in mai multe tari.” Heinrich Geiselberger Editura multumeste Ministerului pentru Afaceri Externe al Republicii Federale Germania pentru ajutorul generos acordat traducatorilor. Der Verlag dankt dem Auswärtigen Amt der Bundesrepublik Deutschland für die freundliche Unterstützung der Übersetzung….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.