Marea carte despre bestii PDF

  Coperta Carte Marea carte despre bestii

  Iti doresti sa citesti cartea Marea carte despre bestii scrisa de Yuval Zommer si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marea carte despre bestii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Marea carte despre bestii

  Cum se apara o bestie? Vulpea este isteata? Este adevarat ca liliecii sunt orbi? De ce animalele salbatice ajung in orase? Raspunsurile la aceste intrebari si multe alte lucruri interesante le vei afla din „Marea carte despre bestii”. De asemenea, in imagini se ascund urmele lasate de animale. Le poti gasi pe toate? Aici vei intalni tot felul de bestii inspaimantatoare, salbatice si grozave din intreaga lume. Vei afla multe informatii despre ele si despre modul in care mananca, vaneaza si supravietuiesc. In „Marea carte despre bestii”, minunatele ilustratii ale lui Yuval Zommer aduc la viata unele dintre cele mai curajoase, mai viclene sau mai infricosatoare fiare din regnul animal. Plina de fapte interesante de la consultantul pentru animale Barbara Taylor, aceasta fermecatoare carte ilustrata este o modalitate frumoasa pentru parinti de a introduce copiii mici in lumea animalelor – si pentru copiii mai mari sa invete singuri. In primele pagini, copiii invata ca bestiile sunt animale salbatice care nu pot fi imblanzite si ca toti se apara in moduri diferite. Pe masura ce cartea este parcursa, tinerii cititori intalnesc bestii specifice, inclusiv ursi, gheparzi, castori sau diavoli tasmanieni. „Marea carte despre bestii” se apropie, de asemenea, tematic de lumea animalelor, privind animalele mitice, animalele din epoca de gheata, animalele de pe strada ta. De asemenea, vei regasii informatii despre cum sa salvezi animalele in pericol de disparitie. Textul amuzant si conversational, faptele uimitoare si imaginile glorioase si ciudate vor atrage copiii mici si mari….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Marea carte despre bestii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.