Marea carte de colorat. Automobile si Roboti PDF

Coperta Carte Marea carte de colorat. Automobile si Roboti

Iti doresti sa citesti cartea Marea carte de colorat. Automobile si Roboti publicata de editura Dorinta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Marea carte de colorat. Automobile si Roboti de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Marea carte de colorat. Automobile si Roboti

Cartile de colorat reprezinta metoda ideala de a invata culorile intr-un mod atractiv. Coloratul devine o activitate accesibila chiar si copiilor in varsta de 2 ani, care vor avea prilejul sa exerseze tinerea pensulei sau a creionului in mana si sa-si imbunatateasca astfel motricitatea fina. Liniile de contur indica in ce nuanta poate fi colorat fiecare element, prilej pentru invatarea, prin repetare si folosire, a culorilor principale….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.