Marea carte cu intrebari PDF

  Coperta Carte Marea carte cu intrebari

  Iti doresti sa citesti cartea Marea carte cu intrebari scrisa de Yuval Zommer si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marea carte cu intrebari chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Marea carte cu intrebari

  Marea carte cu intrebari este modul de a celebra legaturile minunate care exista intre oameni si natura. De la aerul pe care-l respiram, hrana pe care o mancam, aventurile pe care le cautam, bucuria pe care o traim, regasim o legatura cu natura in fiecare parte din fiinta noastra. Si, pe masura ce ne reconectam cu natura, ne reconectam mai mult cu noi insine. Aceasta carte este pentru toti copiii care se catara in copaci, alearga desculti, sar in baltoace, cauta insecte, canta la unison cu pasarile, gusta fulgii de zapada si numara stelele. Toti apartinem naturii si natura ne apartine tuturor. Punand copiii in centrul conceptului cartii, autorul Yuval Zommer uneste cititorii seriei “Marea Carte” din toate colturile lumii pentru aceeasi cauza – a apartenentei la planeta Pamant. Mesajul bland al cartii despre grija pentru natura va inspira cititorii de toate varstele si va incuraja o noua generatie de ecologisti sa infloreasca. Acestea sunt cateva intrebari la care cartea ne raspunde: Stiai ca vidrele de mare se tin de mana la fel ca oamenii? Sau ca unii crabi au case? Si ca fluturii au o ora de culcare? Yuval Zommer a absolvit Colegiul Regal de Arta cu un masterat in ilustratie. A lucrat multi ani ca director creativ la agentii de publicitate de renume, inainte de a deveni autor si illustrator foarte apreciat al non-fictiunii. Uimitoarea serie „Marea carte” a fost publicata in 25 de tari si a fost selectata pentru numeroase premii, inclusiv UKLA Book Awards, The English Association’s Nonfiction Award si Made for Mums Award. De asemenea, Yuval scrie si ilustreaza o serie de carti ilustrate sezoniere pentru Oxford University Press. In cadrul editurii Didactica Publishing House puteti regasi 4 carti minunate ilustrate cu talent de catre Yuval Zommer: “Marea carte despre bestii”, “Marea carte despre flori”, “Pas cu pas spre adancimi” si “Pas cu pas spre inaltimi”….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Marea carte cu intrebari este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.