Marea carte a corpului uman PDF

Coperta Carte Marea carte a corpului uman

Iti doresti sa citesti cartea Marea carte a corpului uman publicata de editura Galaxia copiilor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marea carte a corpului uman chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Marea carte a corpului uman

Marea carte a corpului uman este una dintre acele carti pe care trebuie sa le avem in casa. Te gandesti poate ca, daca intra la categoria ‘trebuie’, nu va fi pe placul celor mici. Dimpotriva, pregateste-te sa ii vezi foarte entuziasmati de acest volum! Textele sunt redactate intr-un mod simplu si precis, pe un ton prietenos, pe alocuri chiar ghidus. Practic, ai mereu senzatia ca te afli in fata unei descoperiri fascinante. Iar ilustratiile sunt pur si simplu savuroase. Reusesc sa surprinda o multitudine de detalii cu creativitate si farmec, facandu-le astfel mult mai usor de retinut. De asemenea, grafica este cat se poate de jucausa, transformand volumul intr-un obiect de colectie. Fara indoiala, cele 4 postere uriase incluse in carte vor reprezenta o surpriza minunata pentru copii. Vor putea studia astfel un schelet imens, vor descoperi cum bate inima, cum functioneaza creierul sau cum ii ajuta simturile sa inteleaga lumea din jur. Informatiile generale de tipul ‘Corpul uman este alcatuit dintr-o multime de elemente – oase, sange, muschi, organe, nervi si piele -, care lucreaza impreuna pentru a te mentine in viata si sanatos’ se impletesc cu o sumedenie de curiozitati, precum ‘Unghiile cresc cu aproximativ 4 cm pe an’ sau ‘Ochii tai pot recunoaste chiar si 10 milioane de nuante diferite ale culorilor’….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.