Marchizul care ma iubea PDF

  Coperta Carte Marchizul care ma iubea

  Iti doresti sa citesti cartea Marchizul care ma iubea scrisa de Valerie Bowman si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Marchizul care ma iubea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Marchizul care ma iubea

  SERIA „CLUBUL VALETILOR“ EL E INTR-O MISIUNE SECRETA Toata Londra il stie pe Beau Bellham drept marchiz de Bellingham, dar numai cativa apropiati de incredere stiu ca lucreaza pentru Ministerul de Interne. Specialitatea lui? Sa dea de urma tradatorilor Coroanei. Prin urmare, cand unul dintre prietenii lui se da drept valet la o petrecere, ca sa isi gaseasca o sotie, Beau decide ca daca si el s-ar da drept valet ar avea parte de ocazia si de acoperirea perfecte ca sa ii spioneze pe cei pe care ii banuieste de tradare. Ce nu ia Beau in calcul, in schimb, este ciocnirea cu o servitoare mult prea sigura pe ea, care ii face viata un iad. EA E PE CALE SA II STRICE ACOPERIREA Domnisoara Marianne Notley e o camerista cu mai multe secrete decat ace de par. Cand il cunoaste pe noul valet al stapanului ei, incepe imediat sa aiba banuieli. Arata dumnezeieste si e plin de farmec, dar e cam prea sigur pe el si pune prea multe intrebari pentru gustul ei. Asa ca e decisa sa afle adevarata identitate a misteriosului valet si e dispusa sa se foloseasca in acest scop de tot farmecul ei. Dar nu peste mult timp, prefacatoria dintre ei devine foarte asemanatoare cu sentimentele adevarate. In special cu dragostea. Cand descopera in sfarsit adevarul unul despre celalalt, asta va genera confruntarea secolului sau o dragoste de durata? ” Valerie Bowman a debutat in anul 2012, si de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase in Publishers Weekly” ( Booklist si Kirkus Reviews )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Marchizul care ma iubea este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.