Manualul Bioenergoterapeutului PDF

  Coperta Carte Manualul Bioenergoterapeutului

  Iti doresti sa citesti cartea Manualul Bioenergoterapeutului scrisa de Viorel Olivian Pascanu si publicata de editura Antet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Manualul Bioenergoterapeutului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Manualul Bioenergoterapeutului

  Energia spiritului poate sa vindece orice boala atunci cand acesta este amplu si bogat, performanta care este posibila numai in cadrul unui continuu si profund dialog cu Divinitatea prin rugaciune, meditatie, post, ganduri si fapte bune. Desigur ca orice bioenergoterapeut trebuie sa fie credincios, purtand acest dialog cu Divinitatea, aceasta fiind una din conditiile reusitei sale, dar tratamentul sau este bazat mai mult pe energiile create, respectiv cea biologica si psihica….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Manualul Bioenergoterapeutului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.